-Vän


                                          HjärteVän en HjärteTjänstDu som kund, närstående eller anhörig kan välja omvårdnadsinsatser eller serviceinsatser och betala helt privat med skattereduktion. Till skillnad från hemtjänst är dessa tjänster inte biståndsprövande.

Det är alltså inte kommunen som utreder och bestämmer vad Du behöver hjälp med, utan Du själv.
  • I vissa fall kan Privat Omsorg vara en utökning av tid på den insats som Du som kund har fått beviljad via biståndsbeslut men anser att tiden är inte tillräcklig.
  •  Om Du har en närstående som Du känner oro för och vill att någon tillbringar tid med, så kan   Du köpa vår HjärteTjänst till Din närstående.

  • Har Du en förälder, anhörig eller närstående som behöver extra stöd och vardagsomsorg?      Har Du svårt att räcka till? Med en trygg, glad och livserfaren HjärteVän från oss får Din förälder, anhörig eller närstående stöd och sällskap i vardagen. Allas behov är olika, men vi finns där som promenadsällskap/ utomhusvistelse, ledsagning/sällskap till sociala aktiviteter, vara behjälplig vid matlagning och bakning. Fika, spela kort eller följa till simhallen och simma.

  • Vad vi gör tillsammans är utifrån era önskemål,  målet är att få en mer glädjefylld och innehållsrik vardag.


Ska Du som anhörig eller närstående resa bort på semester eller på arbetsresa och behöver någon som kan finnas till hands för Din nära, så finns vi där och kan stötta och vara behjälplig. Vi diskuterar fram personliga lösningar som blir utifrån dina önskemål. 


Hjärtevän är samma person som kommer varje gång, skulle inte personkemin stämma så kontakta oss så hittar vi en som passar dig bättre.


För närvarande kan vi endast erbjuda HjärteTjänster i Hässelby/Vällingby, Bromma samt Spånga.Prisuppgifter

Har du hemtjänst och vill köpa till timmar?

   200kr/h med Rut- avdrag

  (400kr/h utan Rut- avdrag)

        

För dig utan hemtjänst

Vardagar      249kr /h med Rut-avdrag 

                     498kr /h utan Rut-avdrag 

Helger          295kr /h med Rut-avdrag 

                     590kr /h utan Rut-avdrag

Storhelg        550kr/h med Rut-avdrag

                     1100kr/h utan Rut- avdrag


Minimitiden för ett Hjärtebesök är 2 timmar.